آموزش تهیه خورش آلبالو با طعم ترش و شیرین: یک دستور پخت ساده و خوشمزه


آموزش تهیه خورش آلبالو با طعم ترش و شیرین: یک دستور پخت ساده و خوشمزه

آموزش طرز تهیه خورش آلبالو خوش طعم: یک غذای سنتی و لذیذ

خورش آلبالو، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم ترش و شیرین خود، ذائقه هر کسی را به خود جلب می کند. این خورش به طور معمول در فصل بهار و تابستان که آلبالو تازه در دسترس است، تهیه می شود، اما می توان با استفاده از آلبالوی منجمد یا خشک شده، آن را در سایر فصول سال نیز میل کرد.

در این پست، قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش آلبالو خوش طعم آشنا کنیم. این دستور پخت، شامل نکاتی است که به شما کمک می کند تا یک خورش آلبالو خوش طعم و خوش رنگ را در خانه تهیه کنید.

آموزش تهیه خورش آلبالو با طعم ترش و شیرین یک دستور پخت ساده و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خورش آلبالو:

  • آلبالو: 500 گرم
  • گوشت گوسفند یا گوساله: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون یا روغن گیاهی: به مقدار لازم
  • آب: به مقدار لازم

آموزش تهیه خورش آلبالو با طعم ترش و شیرین یک دستور پخت ساده و خوشمزه

مراحل تهیه خورش آلبالو:

  1. آماده سازی گوشت: ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش دهید و در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن، تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  2. تفت دادن پیاز: پیاز را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. پیاز را تا زمانی که نرم و شفاف شود، تفت دهید.
  3. اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر به گوشت و پیاز اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.
  4. اضافه کردن آلبالو: آلبالو ها را بشویید و هسته آنها را جدا کنید. سپس آلبالوها را به گوشت اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا طعم آنها آزاد شود.
  5. اضافه کردن آب: در این مرحله، آب را به قابلمه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید و بگذارید خورش به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
  6. اضافه کردن زعفران: پس از پخت خورش، زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورش 10 دقیقه دیگر بپزد تا طعم و رنگ زعفران به خوبی به خورد خورش برود.

نکات کلیدی برای تهیه خورش آلبالو خوش طعم:

  • انتخاب آلبالو: برای تهیه خورش آلبالو، بهتر است از آلبالوی ترش و شیرین استفاده کنید.
  • تفت دادن گوشت: گوشت را قبل از اضافه کردن آلبالو به خوبی تفت دهید تا طعم و عطر آن بیشتر شود.
  • اضافه کردن شکر: شکر به خورش آلبالو، طعم ترش آلبالو را تعدیل می کند و باعث ایجاد تعادل بین طعم ترش و شیرین می شود.
  • زمان پخت: زمان پخت خورش آلبالو به نوع گوشت و میزان آب اضافه شده بستگی دارد.
  • اضافه کردن زعفران: زعفران عطر و طعم بی نظیری به خورش آلبالو می بخشد.

سرو خورش آلبالو:

خورش آلبالو را می توان با برنج، نان یا حتی ماکارونی سرو کرد. برای زیبایی و طعم بیشتر، می توان خورش را با کمی کشمش، بادام یا پسته تزئین کرد.

سایر نکات در مورد خورش آلبالو:

  • برای خوش طعم تر شدن خورش آلبالو، می توانید مقداری دارچین یا کمی پودر زنجبیل به آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید خورش آلبالو شما طعم غلیظ تری داشته باشد، می توانید در پایان پخت، کمی آرد گندم را در کمی آب حل کرده و به خورش اضافه کنید.
  • خورش آلبالو را می توان در یخچال به مدت 3 روز نگهداری کرد.
  • برای تهیه خورش آلبالو با گوشت مرغ، می توانید از همان دستور پخت استفاده کنید، اما زمان پخت را به 45 دقیقه کاهش دهید.
نظرتان را بنویسید
نظر : *
نام : *